Τετάρτη, 28 Απριλίου 2010

Μια Σταρ Ελλάς για τον "Μr Teatro"

Ο «Mr Teatro» Κώστας Μπερτάκης βρήκε την «πριγκίπισσα» της καρδιάς του! Ο νεαρός επιχειρηματίας του γνωστού νυχτερινού κέντρου, στο οποίο εμφανίζεται ο Βασίλης Καρράς, η Αγγελική Ηλιάδη και ο Γιώργος Γιαννιάς, εδώ και δύο μήνες είναι ζευγάρι με τη Σταρ Ελλάς 2005 Ευαγγελία Αραβανή. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών και από τη στιγμή που διασταυρώθηκαν οι ματιές τους αισθάνθηκαν κάτι διαφορετικό.

Δεν ήθελε και πολύ για να δέσει το γλυκό. Μπορεί -επί του παρόντος- ο φωτογραφικός φακός να μην τους έχει απαθανατίσει μαζί, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», οι δύο τους περνάνε πολύ καλά. Ζουν στο φουλ τον έρωτά τους μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Χαμηλών τόνων ο Κώστας Μπερτάκης προτιμά να ασχολείται με τα επιχειρηματικά projects του. Αυτό, βεβαίως, δεν σημαίνει ότι δεν κυκλοφορεί με το κορίτσι του σε διάφορα στέκια.

Από την άλλη, μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως η Ευαγγελία Αραβανή τον τελευταίο καιρό απέχει συστηματικά από τα κοσμικά καλέσματα. Η όμορφη ξανθιά προτιμά να βρίσκεται στο πλευρό του συντρόφου της και πλέον τα πάρτι δεν της λένε τίποτα.

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά του Κώστα Μπερτάκη, αξίζει να πούμε ότι τα σχήματα που φιλοξενεί στο μαγαζιά του (εκτός από το «Teatro», στο παρελθόν είχε στην ιδιοκτησία του και άλλα νυχτερινά κέντρα) είναι πάντα επιτυχημένα. Εκείνος μάλιστα ήταν ο άνθρωπος που έπεισε τον Βασίλη Καρρά να τραγουδήσει αυτή τη σεζόν στην Αθήνα, κάτι που «αγκάλιασαν» οι Αθηναίοι, αφού το «Teatro» είναι κατάμεστο.

Κάποια δημοσιεύματα που θέλουν την Ευαγγελία Αραβανή να σκέφτεται να ασχοληθεί με το τραγούδι, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του ζευγαριού, είναι εντελώς ανυπόστατα. Οπως μαθαίνουμε πάντως, η πρώην Σταρ Ελλάς πρώτη φορά αισθάνεται τόσο ολοκληρωμένη σε μία σχέση, γεγονός που μαρτυρά το φωτεινό χαμόγελό της όταν βρίσκεται στο πλάι του «Mr Teatro».
ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...