Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2010

Ο Τεό Θεoδωρίδης στο εδώλιο

Μετανιωμένος και σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο 34χρονος Ματέο Θεοδωρίδης μετά από την πολύωρη απολογία του ενώπιον του δικαστηρίου κατέρρευσε και οι αστυνομικοί του προσέφεραν καρέκλα να καθίσει.

Το γνωστό μοντέλο έκλεισε την απολογία του με την φράση ότι «… δεν αξίζει καμία φιλοφρόνηση». Με το που είπε τις λέξεις αυτές ζαλίστηκε και άρχισε να τρέμει ολόκληρος.

Με φωνή τρεμάμενη και το χέρι του διαρκώς στο Ευαγγέλιο, ο 34χρονος, προσπάθησε να πείσει τους δικαστές ότι παγιδεύτηκε από διεφθαρμένους αστυνομικούς και έφερε την κοκαΐνη από την Κολομβία.

Ισχυρίστηκε ότι τον έπεισαν να το κάνει επειδή υποτίθεται ότι θα το αναλάμβαναν όλα εκείνοι… Οι αστυνομικοί τον έβαλαν να τα παραλάβει και από αυτά θα έβγαζε μόνο μία μικρή ποσότητα για τον εαυτό του.

Μπροστά στα μάτια των γονιών του, συγγενών, φίλων αλλά και της εν διαστάσει συζύγου του ζήτησε αμέτρητες φορές συγγνώμη.

Ανάμεσα στους μάρτυρες υπεράσπισης ήταν και η πρώην σύντροφός του, η οποία μόλις ολοκλήρωσε την κατάθεσή της δακρυσμένη κατέβηκε από το εδώλιο και αγκάλιασε τον Τεό.

Στις καταθέσεις που έδωσαν πολλοί φίλοι και συγγενείς του κατηγορούμενου, υποστήριξαν ότι γνώριζαν το πρόβλημά του με τα ναρκωτικά και ότι προσπαθούσαν να τον πείσουν να μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...