Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010

Όλγα Λαφαζάνη: « Ο Νίκος μου έκανε πρόταση γάμου από την πρώτη εβδομάδα»

Την Όλγα Λαφαζάνη την βλέπαμε φέτος μέσα από τη εκπομπή «TV Weekend». Μετά το τέλος της σεζόν, δηλώνει ότι αυτό ήταν το πρώτο της βασικό βήμα στην τηλεόραση, ευχαριστώντας τον θεό για όσα της έχει φέρει μέχρι τώρα στη ζωή της. Μιλώντας για την Σταματίνα Τσιμτσιλή, την σχέση της με τον Νίκο Οικονόμου, και τον γυναικείο ανταγωνισμό, αποκαλύπτει αν έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση δείχνοντας άγνωστες πτυχές του εαυτού της.


«Με την Σταματίνα έχουμε πολύ καλή χημεία. Κάνουμε παρέα εκτός εκπομπής, την εμπιστεύομαι και την συμβουλεύομαι» δηλώνει η Όλγα η οποία θεωρεί πως μέσα από την εκπομπή της δόθηκε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία και απόλυτη ελευθερία.

Συνάντησε όμως εμπόδια μέχρι να καταφέρει να κάνει κάτι που πραγματικά της αρέσει στην τηλεόραση; «Η εμφάνιση σε συνδυασμό με τον χαρακτήρα μου ήταν εμπόδιο και όχι πόρτα που άνοιξε για να περάσω. Ορισμένοι, όταν βλέπουν μια ωραία κοπέλα θέλουν άλλα πράγματα για να της δώσουν την ευκαιρία».

Μάλιστα, αποκαλύπτει πως έχει δεχτεί και σεξουαλική παρενόχληση με πλάγιο τρόπο και όχι από τον χώρο της τηλεόρασης. Άλλωστε όπως λέει η ίδια εκτός από την προκατάληψη είχε να αντιμετωπίσει και τον γυναικείο ανταγωνισμό στην τηλεόραση: «Έχει τύχει να με ειρωνεύονται, να με κατηγορούν πίσω από την πλάτη μου και να το μαθαίνω μετά». Πώς αντιδρά η ίδια σε αυτό; « Δεν ασχολούμαι με μικροπρέπειες. Αδιαφορώ! Όταν είσαι ένας δεν μπορείς να τα βάλεις με τα θηρία».


Όσο για το κεφάλαιο «έρωτας» η Όλγα Λαφαζάνη δηλώνει ότι χει την πιο δυνατή σχέση της ζωής της με τον Νίκο Οικονόμου με τον οποίο είναι τέσσερα χρόνια μαζί: «Ο Νίκος είναι ο πιο δοτικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Είναι δυναμικός και υπεύθυνος. Μπορείς να βασιστείς πάνω του». Ο γάμος για το ζευγάρι δεν είναι αυτοσκοπός αφού όπως λέει η ίδια: « Ο Νίκος μου έκανε πρόταση γάμου από την πρώτη εβδομάδα που γνωριστήκαμε».Έχοντας τον ως στήριγμα στα επαγγελματικά της η Όλγα τον συμβουλεύεται για όλα.

Το ζευγάρι προετοιμάζεις τις φετινές  καλοκαιρινές διακοπές του στη Σίφνο, στο Ναύπλιο και στον Παντελεήμονα.

Πηγή: Hello

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...