Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2010

«Δεν χρειάζομαι πια τη Σάσα»

Η Μπιγιονσέ είναι ντροπαλή. Γι’ αυτό και είχε επινοήσει ένα άλτερ έγκο για τη σκηνή, την πιο επιθετική, πιο αισθησιακή και πιο προκλητική από την ίδια, Σάσα Φιρς. Τώρα όμως, όπως η ίδια λέει, δεν έχει πια ανάγκη να κρύβεται πίσω από την επινοημένη περσόνα της: «Δεν χρειάζομαι πια τη Σάσα, γιατί αυτές τις ημέρες ξέρω ποια είμαι. Χρειάζεσαι χρόνο για να καταλάβεις ποιος είσαι και ακόμα ανακαλύπτω διαφορετικά πράγματα για τον εαυτό μου. Καθώς εκτίθεμαι σε διαφορετικές εμπειρίες, σκέφτομαι «Ωωω, μ’ αρέσει αυτό, δεν το ήξερα...».

Ποια είναι, λοιπόν, η Μπιγιονσέ; «Νομίζω ότι είμαι φεμινίστρια κατά κάποιον τρόπο», δηλώνει στην «Ντέιλι Μέιλ». «Δεν είναι κάτι που αποφάσισα συνειδητά ότι θα γίνω. Ισως επειδή μεγάλωσα σε ένα χορωδιακό γκρουπ με άλλες γυναίκες και ήταν πολύ βοηθητικό. Με κράτησε έξω από πολλούς μπελάδες και κακές σχέσεις. Οι γυναικείες φιλίες μου είναι τόσο σημαντικό κομμάτι μου, που δεν θα έκανα ποτέ κάτι για να σπάσει ο δεσμός. Δεν θέλω ποτέ να προδώσω αυτήν τη φιλία, γιατί μου αρέσει που είμαι γυναίκα και μου αρέσει που είμαι φίλη γυναικών».

Οσο για το γεγονός ότι θεωρείται μία από τις ομορφότερες γυναίκες του κόσμου, η Μπιγιονσέ δεν το θεωρεί ματαιοδοξία. «Πιστεύω ότι όμορφη είναι μια γυναίκα που έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό της, αλλά δεν είναι ανταγωνιστική με τις άλλες - κάποια που είναι ζεστή με όλους. Επειδή η μητέρα μου πάντα έλεγε ότι η ομορφιά βγαίνει από μέσα και ότι η εξωτερική ξεθωριάζει, πάντα έχω επίγνωση ότι πρέπει να έχεις κάτι βαθύτερο για να είσαι στα αλήθεια όμορφος». Για να μένει δε προσγειωμένη στην πραγματικότητα, «προσπαθώ να εξασφαλίσω κάθε ημέρα 30 λεπτά σιωπής».
  • ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ
    «Είμαι φεμινίστρια... Οι γυναικείες φιλίες μου είναι τόσο σημαντικό κομμάτι μου, που δεν θα έκανα ποτέ κάτι για να σπάσει ο δεσμός»
    Μπιγιονσέ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...