Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2010

«Δεν χρειάζομαι πια τη Σάσα»

Η Μπιγιονσέ είναι ντροπαλή. Γι’ αυτό και είχε επινοήσει ένα άλτερ έγκο για τη σκηνή, την πιο επιθετική, πιο αισθησιακή και πιο προκλητική από την ίδια, Σάσα Φιρς. Τώρα όμως, όπως η ίδια λέει, δεν έχει πια ανάγκη να κρύβεται πίσω από την επινοημένη περσόνα της: «Δεν χρειάζομαι πια τη Σάσα, γιατί αυτές τις ημέρες ξέρω ποια είμαι. Χρειάζεσαι χρόνο για να καταλάβεις ποιος είσαι και ακόμα ανακαλύπτω διαφορετικά πράγματα για τον εαυτό μου. Καθώς εκτίθεμαι σε διαφορετικές εμπειρίες, σκέφτομαι «Ωωω, μ’ αρέσει αυτό, δεν το ήξερα...».

Ποια είναι, λοιπόν, η Μπιγιονσέ; «Νομίζω ότι είμαι φεμινίστρια κατά κάποιον τρόπο», δηλώνει στην «Ντέιλι Μέιλ». «Δεν είναι κάτι που αποφάσισα συνειδητά ότι θα γίνω. Ισως επειδή μεγάλωσα σε ένα χορωδιακό γκρουπ με άλλες γυναίκες και ήταν πολύ βοηθητικό. Με κράτησε έξω από πολλούς μπελάδες και κακές σχέσεις. Οι γυναικείες φιλίες μου είναι τόσο σημαντικό κομμάτι μου, που δεν θα έκανα ποτέ κάτι για να σπάσει ο δεσμός. Δεν θέλω ποτέ να προδώσω αυτήν τη φιλία, γιατί μου αρέσει που είμαι γυναίκα και μου αρέσει που είμαι φίλη γυναικών».

Οσο για το γεγονός ότι θεωρείται μία από τις ομορφότερες γυναίκες του κόσμου, η Μπιγιονσέ δεν το θεωρεί ματαιοδοξία. «Πιστεύω ότι όμορφη είναι μια γυναίκα που έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό της, αλλά δεν είναι ανταγωνιστική με τις άλλες - κάποια που είναι ζεστή με όλους. Επειδή η μητέρα μου πάντα έλεγε ότι η ομορφιά βγαίνει από μέσα και ότι η εξωτερική ξεθωριάζει, πάντα έχω επίγνωση ότι πρέπει να έχεις κάτι βαθύτερο για να είσαι στα αλήθεια όμορφος». Για να μένει δε προσγειωμένη στην πραγματικότητα, «προσπαθώ να εξασφαλίσω κάθε ημέρα 30 λεπτά σιωπής».
  • ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ
    «Είμαι φεμινίστρια... Οι γυναικείες φιλίες μου είναι τόσο σημαντικό κομμάτι μου, που δεν θα έκανα ποτέ κάτι για να σπάσει ο δεσμός»
    Μπιγιονσέ

Κυριακή, 1 Αυγούστου 2010

Αγγελική Αυλωνίτη: Μια διευθύντρια στην πασαρέλα

Μια όμορφη Κερκυραία, μητέρα δύο κοριτσιών ηλικίας 12 και 5 ετών, που προσέχει πολύ τον εαυτό της. Λατρεύει όμως και τη μόδα, εξ ου και κατά καιρούς δουλεύει ως μοντέλο. Εχει συμμετάσχει σε επιδείξεις μόδας, αλλά και σε εκπομπές τοπικών καναλιών. 

Μια φορά κι ένα καιρό: Γεννήθηκε στην Αθήνα και στα 10 της χρόνια μετακόμισε με τους γονείς της στο νησί των Φαιάκων από όπου κατάγονται. 

Πτυχία (γαλλικά και πιάνο): Η 30χρονη Αγγελική σπούδασε ξενοδοχειακή τεχνική στη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων της Κέρκυρας. Γνωρίζει άπταιστα ιταλικά και αγγλικά και εργάζεται σε τουριστική μονάδα του νησιού ως διευθύντρια.


Παρθενική εμφάνιση: Η Αγγελική είδε για πρώτη φορά τα φώτα της δημοσιότητας στα 16 της, όταν αποφάσισε να συμμετάσχει στα καλλιστεία του AΝΤ1 «Miss Young 1996». Από τότε μπορεί να μην πήρε ζεστά το θέμα της μόδας, ωστόσο πρόσφατα έλαβε μέρος στον διαγωνισμό «Miss Ionian» όπου και πήρε τον τίτλο Model of Universe. 

Φιλοδοξίες: Να είναι καλά η οικογένεια της και να δει τον τόπο της, την Κέρκυρα, να προοδεύει. 

Στιγμή αδυναμίας: Η κακομεταχείριση των παιδιών. Η Αγγελική δεν αντέχει να ακούει ιστορίες σχετικά με κακοποιήσεις παιδιών, ενώ αποφεύγει να βλέπει και σχετικές σκηνές ταινιών. 

Κολλημένη με... τον χορό. Κάνει 16 χρόνια παραδοσιακούς χορούς, ενώ της αρέσει το latin και η γιόγκα.

Συχνάζει: Δεν έχει στέκι και μπορεί να την πετύχετε οπουδήποτε στην Κέρκυρα. Αυτό που την ενδιαφέρει είναι να είναι με καλή παρέα. 

Ο ιδανικός άντρας: Να είναι ψηλός, όμορφος και προστατευτικός.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...